čtvrtek 6. srpna 2015

A pak přišel striptér...

Středa - je ho tam třeba. Tak jsme s holkama nelenily a vyrazily do Pardubic na dámskou jízdu v baru Patapuf. Za vstup jsme vyplázly dvě stovky a byly vpuštěny do hříšného doupěte. Spíš do kurníku, jak to tam později vypadalo. Všechny ženský kvokaly o sto šest, až z toho jednomu hučelo v hlavě. Po dobu trvání dámské jízdy (3 hodiny) jsme měly všechny drinky zadarmo. To se rozumí, že za chvíli se před námi hromadily hned řady pestrobarevných a většinou vodkou naplněných sklenic. Večer provázela hlasitá hudba, soutěže a barmani ve stylu pobřežní hlídky. 

A pak přišel striptér... 


Já vážně nevím, co na tom ty ženské vidí. Uznávám, že je to takové to něco, co doma nemáte vůbec nebo zažijete jenom zcela výjimečně (a to pravděpodobně pouze tehdy, když za pomocí božího zázraku překecáte přítele, který Vám provizorním obuškem naplácá přes půlky). A je to i hezký pohled, když se před Vámi kroutí nějaké to svalnaté tělo, o kterém každá z nás dříve či později alespoň jednou sní. 

Ale aby byly všechny ženské v klubu ve věku od 18 do 50 totálně hotové, a to především ty starší ročníky... Tak to vždycky koukám jako puk. Z klubu se pak stane semeniště ječících ženských, které všechny touží pouze po tom, aby si je aktér posadil na židli a strkal jim všechny možné části svého těla přímo před nos. Nemluvě o těch, které si to vyloženě užívají do poslední kapky - tedy takové, které kolem něj nejprve tancují (jako by měly striptýz předvést samy), na židli si pak sednou rovnou s roztaženýma nohama (co kdyby náhodou), od pusy jim tečou sliny a jak nadržené veverky na jaře po něm lačně sahají. 


Náš včerejší striptér byl pán s uměleckým jménem Mr. Neo. Uměl tancovat, ne že ne. A i na to tělo se dalo dívat. Ale byl přeci jen poněkud slizštější, než aby se na něj dalo koukat se zalíbením. Nemluvě o tom, když pak strhl kalhoty. No vážně, dámy, které z Vás se líbí chlap v tangách? To je prostě naprosto proti zákonům přírody (pokud nejste na obstarožní Němce na dovolené ve Španělsku)

To nejhorší ovšem přišlo, když si sundal i ty tanga. Nejdřív byl zabalený do americké vlajky (a nevynechal příležitost, aby pod ní strčil nějakou dámu - která zas nevynechala příležitost si užít, soudě dle jeho překvapeného výrazu), kterou na konec představení strhl. Oči všech přítomných dam pátraly po něčem, co tam zcela očividně chybělo. Tedy, něco tam bylo a vypadalo to jako penis, jenom menší... Vypálilo nám to díru do hlavy a celý zbytek večera jsme pak s holkami přemítaly nad tím, jak někdo s takovým vybavením může dělat profesionálního striptéra. 

A tak na dlouhou dobu, než podobné představení absolvovat znovu, budu raději přemýšlet, jak mít nějakou takovou show v lepším provedení doma :)  

Žádné komentáře:

Okomentovat