sobota 23. února 2019

Úniková hra: Psychiatrie

Jako narozeninové překvapení jsme se s kolegyní chystaly ještě jednu naši pracantku unést kamsi do neznáma, aby do poslední chvíle nevěděla, co ji čeká. Únikovka pro nás byla celkem jasná volba i vzhledem k tomu, že nás to minule společně moc bavilo. A tak jsme překvapenou kamarádku zavlekly na Psychiatrii a tentokrát se nám podařilo uniknout v čase! :)


Příběh byl velmi jednoduchý. Zavřené v místnosti s pološíleným pacientem a měli jsme uniknout dříve, než se probere. Celkem jednoduché zadání, že? To bychom ale zkraje nesměly být vypsychlé, že na nás inkriminovaný pacient uprostřed hry vyskočí. Protože on tam vážně ležel! 

Teprve naše druhá společná hra a už jsme dokázaly systematicky fungovat jako skvělý tandemový tým. Začátek hry byl poněkud těžší, ale jakmile jsme se odpíchly k dalšímu kroku, tak už nás jen tak něco nedovedlo zastavit. Díky hodně propracované tematičnosti hry jsme se dostaly i mezi léky, odborné publikace o poruchách, objevily jsme staré metody léčení nejrůznějších poruch a ve finále jsme hledaly i zkumavku se vzorkem výkalů. Ačkoliv se celá hra odehrává v jedné místnosti, musím říct, že jsme nebyly zklamané. Hra byla hodně rozmanitá a obsahovala několik druhů hádanek, které na sebe celkem neotřele navazovaly. 

Nakonec se nám povedlo uniknout v čase 42 minut a dostaly jsme slevový poukaz na jejich druhou hru, Pohřešovaná. Myslím, že účast na ni na sebe nenechá dlouho čekat. 

A finální fotka? Tak ta byla jasná! :) 



Žádné komentáře:

Okomentovat